uFeel.me
Защо ли?
Автор: Rot Kiv,  26 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 249
Защо ли

Защо обади се, защо ли?
Защо припомни ми, защо ли
душевните неволи?

Защо, сърцето ми се моли
и в безнадежден порив чака
да долови ответ във мрака?
Защо ли?


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me