uFeel.me
Защо ли?!
Автор: nella_gold,  2 март 2010 г. в 20:29 ч.
прочити: 528
Открих те в стих.

Рисувах те в картина...

Изплаках те във думи.

Измислих те, макар че...

съществуваше такъв,

дори в съня ми.

Рисувах те.

И преболявах в тебе свойто съществуване.

Събуждах те, събуждах се със теб.

Целувах те...

Докосвах се до своя свят,

в очите ти надничах -

да се огледам като в огледало...

Попивах сълзите ти...

Потъвах в спомени.

В усмивката ти нежно се разливах.

Признавах се за...

Не си ли вярвах?!

Изпях те в песен -

В мелодия те... тананиках...

Усещах те във мен като...

Зародиш на любов...

И прекроявах те -

по кройките на свойто съществуване,

в свойте си представи за нова риза...

Търсех те...

Когато се събуждах.

И хуквах по росата боса,

силата й да изпия.

Открих те!

Защо ли?

Защото те обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me