uFeel.me
Защо го направи
Автор: qka_no_opasna,  12 ноември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 331
Ако наистина направи всичко това,
за да сме приятели, а не врагове.
Да ме докосваш с пареща ръка,
а после да отричаш и да убиваш любовта!
Да ме пронизваш с нежен поглед,
да ме прегръщаш без капка любов,
да ме изгаряш с топла усмивка,
а после да кажеш "Не аз не сам готов".
Как можа така да постъпиш,
да се подиграеш с любовта,как можа
да загубиш една топла приятелска ръка?!
А аз се поддадох на чувствата,
мислих че споделям любовта,
а то какво се оказа,
че само разбивам своята душа!
Кажи ми, моля те кажи, че това са само лъжи,
че не направи всичко това,
за да върнеш само онова.
Да върнеш доверието към тебе,
и приятелството отнето от мене!?
Но какво постигна с това..
разби всичко в мига!!?
Разби душата, сърцето и
приятелството проклето!
С което пак ме навеждаш на мисълта,
че далеч за мен заключена е любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me