uFeel.me
Защо, Любов?
Автор: Petrova_AHETA,  14 февруари 2012 г. в 22:36 ч.
прочити: 261
Любов, защо си лудост,
как с чувства полудях?
Нали се пазих много,
как се разболях?

Любов, защо си рана,
която ме боли,
не си ти измама,
а сърцето ми кърви...

Любов, защо си болест?
Защо владееш тяло и душа?
Аз мъча се да оздравея,
но нелечима си била!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me