uFeel.me
"Заради мен\"
Автор: xaoc,  26 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 621
Застани до мен и свали целият си грим!
Захвърли маските, игрите...
Направи го заради мен!
Разтвори ръце, прегърни ме.
Кажи ми нещо - аз ще ти повярвам, дори тогава,
когато знам, че е лъжа!
Отвори очи!
Погледни ме
и тогава устни с моите слей!
Заради мен!
И пак заради мен,
се обърни, тръгни си
и повече не се обръщай!
Направи го заради мен...!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me