uFeel.me
Заради Теб
Автор: pyfi,  13 януари 2010 г. в 15:57 ч.
прочити: 408
                     \"ЖЕЛАНИЕТО, ЖАЖДАТА И КОПНЕЖА
                      ЗА МЕН ЩЕ ТЕ ВОДЯТ КЪМ ТОВА
                      ТВОЕ ИСКАНЕ...\"




Знам, че съм слаба, знам, че греша,
знам, че не мога сама да реша.
Помощ поисках от тебе сега,
за да мога да продължа.

И отвърна ми обич голяма,
и отвърна ми с порива нов,
за да бъда щастлива, засмяна
ти прие мойта любов.                                                     

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me