uFeel.me
Заради Любовта
Автор: AleX_LoVe,  28 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 649
На вън е мрачен ден
и самотата напира още повече вътре в мен!
Три дни остават, до като отново се видим нали?
Но ще дойдеш ли?
Покой няма моята душа!
Чувства се самотна без теб и любовта!
Ако не видя твоите красиви очи
сърцето ми ще се вледени!
Аз ще остана сама,
а любовта замръзнала ще се счупи на малки стъкълца!


Сърцето ми иска нещо да ти "каже",
а ако дойдеш и ще ти го "покаже"!
Ще "изкрещи" то "Обичам те момче”
ако искаш да го чуеш хайде идвай- времето тече!
Ти реши с мен ли искаш да си
или просто да ме оставиш сама?
Каквото и да решиш всичко аз ще простя,
ще простя, заради любовта!


Не карай сърцето ми да страда,
а душата бавно от мъка да пропада!
Ако ме обичаш истински ти,
знам, на всичко готов ще си нали?
Дори на края на света да съм
ще тичаш към мен дори на сън!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me