uFeel.me
Запомни ме такава...
Автор: MegaDance,  7 ноември 2010 г. в 08:04 ч.
прочити: 508

Усмихната...
запомни ме такава.
Когато си отида...
запомни ме и тогава.

Звездите в очите ми
и тях ги запомни.
Когато твоят с моят поглед се посрещнат
и светът се промени.

Усмихната...
запомни ме такава.
Не ме забравяй,
когато ме няма.

Запомни ме как тичах към теб...
щастлива.
И как любовта ти
ме направи красива.

Устните ми
и тях ги запомни.
И когато се завърна
с нежност отново ме целуни...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me