uFeel.me
Започвам на чисто, Любов
Автор: Petrova_AHETA,  11 март 2012 г. в 18:40 ч.
прочити: 440
Раздирам без жалост душата си,
да я изстържа от отровите във нея,
от ненужното в нея погубвам живота си,
аз съм влюбена лудо, а загивам, линея...

Разкъсвам без милост сърцето си,
да се излее и пречисти от болките,
страст настървена във  него ще влея,
да усещам, че дишам, че още живея...

Мислите накъсани разплитам от кълчища,
сглобени ще ги  осъзная, ще  обмисля,
напред без лутане по кръстопътища,
аз живота свой яростно ще преосмисля...

Хаосът в живота си подреждам,
на чисто да те изживея теб, Любов,
с кристално чисто чувство да усещам,
че точно с  теб  започвам този нов живот!

Анета Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me