uFeel.me
Замина в чужбина
Автор: az20sam,  25 юли 2011 г. в 10:08 ч.
прочити: 193

 


Сърцето обезумяло за теб бие,


в мислите ми често все си ти.


Замина да работиш във чужбина,


няма те вече година.






Иска ми се да се върнат онези дни,


отново между нас да пламнат искри.


Да ме погледнеш с кафявите си очи,


да изтриеш моите сълзи.






Не идваш и много ме боли,


без теб студено е, като зима,


може би с друга вече си ти,


но място за теб в сърцето ми винаги ще има.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me