uFeel.me
Залюлей се на лунната люлка
Автор: mt46,  21 юни 2011 г. в 12:36 ч.
прочити: 308
... залюлей се на люлка-луна...
                                            Дела Раи


Залюлей се на лунната люлка!...
Разпилей си косите в нощта!...
Заблести като нежна светулка
край прозореца на Любовта!...

И напук на среднощни вампири,
на свирепи и зли бесове -
ти запей в тишината всемирна
песен чудна на светло дете!...

Марин Тачков
4 май 2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me