uFeel.me
Заличени следи
Автор: tiamat_,  8 април 2012 г. в 20:14 ч.
прочити: 265

Заключи преди лягане. 
Слушай стъпките на случайни минувачи, 
които не знаят къде отиват 
и кога да спрат.  
Аз ще вляза през прозореца,  
ще остана достатъчно  
и ще си тръгна.  
Колко е хубаво да скачаш 
върху неотъпкана трева-
боса и рошава.  
Полулуда!
Полугола!  
Ще си тръгна с Луната  
малко преди да съмне
и цветята да се събудят… 
Преди да се сбъдне слънцето  
ще се превърна в минувач,  
който не знае къде отива  
и кога да спре.

А вятърът ще разроши тревата,  
за да ми прокара път.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me