uFeel.me
Залез
Автор: dizel4eto__f,  12 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 378
Със залеза заспиват звездите,
и не светят вече за нас.
И тихо ми напомнят как си отиде,
и в тъмнината потъна без глас.

Мрака жадно прегръщам,
и сливам се в капки тъга.
В лунна безкрайност потъвам,
и стигам края на света.

Времето безжалостно отлита,
и оставя следи в моето сърце.
Ах, как искам да не спира,
и да отведе изстиналото ми сърце.

Изгрев нов не искам да позная,
щастието бавно ме убива.
Щастие на други хора-непознати,
е болка в мен която ме изгаря.

Не искам да търся нова любов,
та защо са ми само сълзи?
Ще живея само в залеза нов,
и ще се питам"къде ли си ти?"

Не се плаша от самота и сълзи,
ма ли вече свикнах със тях.
Самата рана в мене си ти,
и спомена за теб превърна се в страх.

Залязват бавно любов и мечти,
говоря тихо,ала без глас.
Не знам сега къде ли си ти,
но знам,че звездите не светят за нас!!!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me