uFeel.me
Залез
Автор: voda,  15 октомври 2011 г. в 18:29 ч.
прочити: 205
Догаря лятото във мен,
превръща всеки миг на пепел.
И бързам да спася поне
това, което взех от тебе.

Попивам сетните искри –
дано ме озарят отвътре...

\"Почакай, Слънце\". Погледни:
аз, неизгряла още мръквам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me