uFeel.me
Залез
Автор: Hlapi,  26 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 383
Залязва слънцето, а с него – любовта,
Звездица на небето се показва.
В тъмна пелерина забулва я нощта
И безропотно ме тя наказва.

Залязва слънцето, а с него си отиваш,
Оставяш ме разплакана и тръгваш.
И сякаш нож в сърцето ми забиваш...
Дано утеха в нищо не намираш!

23.09.2000
Първомай, България
Маги

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me