uFeel.me
Заключена
Автор: zuzara,  15 декември 2011 г. в 01:17 ч.
прочити: 290
Любовта ми в невидение я заключи.
Като игра на зарове сега я проигра. 
Освободи ме! Не захвърляй ключа!
Чувствата ми нямаш право да раздаваш!

Освободи ме! Нека се справя сама! 
С теб съм отвратително безсилна.
Без тебе някак си ще се утеша.
Ала ми е трудно без твоята закрила!


10.08.2005 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me