uFeel.me
Закъсняло слънце
Автор: nella_gold,  23 януари 2010 г. в 18:33 ч.
прочити: 640
Закъснялото слънце във очите ми блесна
и запали във тях огън див.
Закъснялото слънце усмихна се нежно -
във очите ти свойте открих.


Закъснялото слънце превърна денят ми в надежда-
усмивка в погледа ти аз видях.
Нали ти казах, че съм птица в полет -
за този миг отдавна аз копнях...


А някой понякога тъжно към него поглежда
и разкъсва без жал небесата.
Тежки облаци в дрипи-одежди
се опитват да сложат на болката знака.


Но сега, в този слънчев рефрен омагьосана,
аз захвърлих неволно всяка стара вина.
И политнах - греховно - виновна ли?!,
с крилете на вятъра, за да взема назаем

от него само къс светлина.



Nella_gold & Lingerie

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me