uFeel.me
Закъсняла среща
Автор: bobig,  9 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 348
Затова, че рано аз те срещнах,
но много късно те видях,
животът ми обречен е да бъде
делен на две, живот във грях.

Не мога да искам вярност от тебе,
когато съм твоя, но всъщност - не съм.
Два пътя безпътни сме, но може след време
внезапно да се пресечем.

И ако знам, че даже за минута,
тогава ще обичаш само мен,
във Ада ще горя да мога Рая
да сложа в твоите нозе.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me