uFeel.me
Закъсняла любов
Автор: Geia,  28 декември 2012 г. в 14:34 ч.
прочити: 327

Моя закъсняла любов,

ти застана на пътя ми млада и неочаквана.

Смутена забравих годините.

Неусетно се сляха младост и страст,

жажда и мъдрост...

Моя закъсняла любов,

разумът  побеждава.

Късно е,

моя невъзможна любов...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me