uFeel.me
Закъсня
Автор: teditoOo,  19 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 650
Закъсня в онази вечер,
когато час валя ме пак дъжда,
закъсня и в кафенето,
а аз чакаща те сам-сама
си мислих че съм открила любовта.
Закъсня когато трябваше да тръгвам,
работа ме чакаше тогаз,
а ти дойде в последния момент
и вече тръгнала бях аз.
Закъсня дори и онзи ден,
когато трябваше да ме \"разкараш\",
когато подигра се с мен,
а веднъж на себе си не каза \"закъсняваш\"!
Закъсня сега,когато пак ме искаш,
закъсня и тази вечер-не разбра,че ти не можеш да обичаш,
дори и с никои да не мога да те заменя,
дори до болка да те искам -

ЗАКЪСНЯ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me