uFeel.me
Закачка
Автор: sandraaleksieva,  20 август 2011 г. в 22:52 ч.
прочити: 244

Със теб си имаме закачка.
Така се изрази, нали?
Е, да. Но аз не съм играчка.
И да ми викаш „кукличка” дори.

В закачката ни лошо няма,
една игра е тя за нас.
Но все по твойте правила играем
и губещата все съм аз. 

„Губещата” тъжно ли звучи?
Не, недей! Не си виновен,
аз виждам в твоите очи,
че погледът ти днес не е отровен.

Да, зная. Зная, че и ти
не можеш да останеш безразличен,
но чуй ме, чуй ме и ме разбери –
времето ми тук не е безкрайно! 

Аз нямам време за игрички,
днес пак те срещнах и разбрах –
дори и да загубя всичко
ще поема риска и без страх.

Ще продължавам да те искам –
Теб, душата ти и твойто тяло.
Да, зная – ще си струва риска,
защото искам да съм с теб – изцяло!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me