uFeel.me
Закачка
Автор: az20sam,  29 юни 2011 г. в 16:15 ч.
прочити: 130

Твоя парфюм във въздуха долавям,

а гласът ти като песен звучи.

С твоя поглед се заигравам,

особен блясък в очите ми блести.

 

Поглеждаш ме, казваш ми \"здравей\"

усещам как пламва лицето ми.

Топъл вятър вей,

развява леко косите ми.

 

Усмихвам се леко

и здрависваме се.

Много е прекрасно

да докосвам твоите ръце.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me