uFeel.me
Загубих вярата си в теб
Автор: annavlad,  3 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1067

Загубих вярата си в теб

душата ми се мята, като птица.

Загубих вярата си в теб,

света се срутва с трясък,

от болката горчи като пелин.

Сърцето ми ще експлоадира в мен,

душата ми е пълна със стенание...

Загубих вярата си в теб.

Навън е нощ, тъма и отчаяние...

---

Но четири звезди за мене греят

и вярват ще намеря брод в нощта.

Това е смисълът, за който аз живея.

Да - смисълът са моите деца.

1994 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me