uFeel.me
Загубена, но преоткрита
Автор: estrella84,  7 март 2011 г. в 16:55 ч.
прочити: 373
Миналото стихийно връхлита...
Шепот от вятър отронен...
Нежност в преспите скита,
Странник насила прогонен...

Мечти - безумни птици в полет,
без дъх останали от път...
Душа - красива, млада  пролет,
намерила любов загубена и свиден кът...

Желания - от страст пропити,
и сетива останали нащрек...
За устни в моите впити
се боря вече четвърт век...

Любов - загубена и преоткрита,
на пясъчните бури устояла...
Любов, която идва, без да пита...
Любов, която вечно в мене е живяла...
















    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me