uFeel.me
Загубена любов
Автор: kisssa,  13 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 761
Загубена любов

Разголено и с вопли е сърцето,
лута се и търси нечий поглед мил.
И в миг среща нейде там в небето
очите тъй големи и дълбоки,
които с морето бих сравнил.

Надежда и любов крият се във този лик
и гневи се и бушува алената дива кръв!
А слънцето изгаря ме като във клада
и отнася душата ми тъй млада
в бездната на греха и Ада.

И жадувам аз да докосна русата къдрица
на моя ангел на моята девица
да усетя вкусната и плът,
да дръзна да целуна бялата и гръд
поне един единствен път.


Но стонът ми е стон в пустиня.
Дори Купидон не ми дава моята княгиня!
Сърцето стене,плющи и прескача!
Умира тежко и жестоко зная аз
без дори да е чуло за последен път любимия глас.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me