uFeel.me
Заедно
Автор: heartfelt,  21 януари 2012 г. в 16:03 ч.
прочити: 866
Kadife & Heartfelt





Крачим с теб по измислени пътища,

заслепени от пагубна страст...

Да сме други – отчайващо късно е,

да сме себе си – нямаме власт...

Докъде ли ще стигнем? Не питаме

и не мислим за идния ден...

Стига само, че днес се обичаме!

Стига само, че ти си до мен!




Тази страст...  Тя стихия е, лумнала

във живота ни кротък и плах -

всеки допир е диво безумие,

всеки поглед е повод за грях.

Твоят шепот е моята музика,

нежността ти - красив акварел,

за сърцето ми няма илюзии,

а за чувствата няма предел...




В кратки срещи, в откраднати мигове

оцветяваме сивото „Днес”...

Вероятно изглежда безсмислено,

но, загърбили вяра и чест

и напук на „безгрешните” хорица,

не познали в живота страстта,

на морални закони и ценности -

ние пазим във нас Любовта!




Знам, че с лихвите даже ще плащаме

за магията в порива луд

и за дозите истинско щастие,

и за всеки вълшебен етюд.

Нека бъдем контрастите шеметни

на света тъмносив и студен!

Всичко друго оставям на времето...

Стига само, че днес си до мен!







    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me