uFeel.me
Задушница
Автор: tonia_borisova,  4 ноември 2011 г. в 04:11 ч.
прочити: 331
Задушница е – дълъг, тежък ден.

Уж грее слънце, а е тъй студено!

Сърцето зъзне – ти не си до мен,

открадна те жестокото безвремие!

Запалвам пред иконата свещица

и Божията майка се усмихва:

„- До мен е той, до моята десница!

Знам, болката в душата ти не стихва,

че скита Александър из простора,

в сияйната самотност на Безкрая...

Не бързай - имаш много тук да сториш,

преди да се прегърнете във Рая!”

 

12.04.2011г., Ямбол

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me