uFeel.me
Зад воал от думи
Автор: Laska,  5 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 560
Полъх,
почти неосезаем,
нежен
като падащ лист
от розов цвят,
топъл
като слънчева милувка...
Усетих го,
заслушана в тишината
на нощта...
А някъде там -
зад воал от думи,
прошепнати едва,
видях
седефено сияние
и с него
силует очертан -
беше ти,
сам...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me