uFeel.me
Зад театъра
Автор: idan,  2 октомври 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 359
Зад театъра-театър,
без спектакъл театрален,
без сцена,
без актьори.

Тя е превъзходна,
забавлява-вълнува,
по-силно от сцена,
по-силно от спектакъл.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me