uFeel.me
Зад олтарите
Автор: Tania,  22 декември 2012 г. в 18:09 ч.
прочити: 202
Зад олтарите

Разпилял си стъпките ни, Любими.
Под олтара на най-високият връх небесен.
Дето пази дъха ни след всичките зими.
И птичия валс на любовната песен…

Разпилял си гласа ни в пръхтящо усое.
И думите дето вплитаха пръсти.
Цялата в лед изгарям пред зноя ти.
И попросвам от Бога във теб да възкръсна…

Разпилял си до ласка Небето за двама.
И лиани по теб упойващо лепнат.
Слънчеви зайчета? Оптична измама.
Стъкълцето на Кай дано от обич се сепне…

И дано във окото сълзица да бликне.
Други устни не търся. Непожелани.
И теб, и омайните думи обикнах.
Зад олтарите не като рана…
            … любовна сага нека останем…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me