uFeel.me
Забрави ме
Автор: slance,  8 март 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 406
Късно е, а аз отново не мога да заспя
и за тебе мисля сега..
защо така се получи,кажи?
Цял живот ли няма да мога
да забравя твоите очи..
от студенината в тях ме боли
и не искам да ги виждам вече,
разбери..
но сърцето ми отново се противи-
истинска любов в него гори,
любов,на която не отговори ти..
прости ми и ме забрави..
разбери-
искам отново да имам мечти,
искам да сънувам други очи,
искам да вярвам в живота както преди..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me