uFeel.me
"Забрави ме"
Автор: sisiFF,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 495
Спри. Не ме търси в съня си неспокоен.
Забрави, че съществувам убий всеки тъжен спомен.
Не ме искай с вперени в мен очи.
Отмини ме и си замълчи.
Не мисли за нас, когато видиш двама да вървят.
Те са открили, ние загубих ме общия си път.
Недей да спираш сам и да се питаш накъде отиваш.
Не си казвай, че съм някъде там и без мен смисъл не намираш.
Моля те, остани такъв, какъвто бе.
Живей с гордостта си, а с мен не!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me