uFeel.me
Забрави ли
Автор: beibi,  5 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 471
Забрави ли, ти моите очи
и как от тях извираха сълзи.
Забрави ли,че сърцето ми тупти
в твоята власт го заключи ти.

Забрави ли,че аз се научих
със сълзи на очи да се смея,
и ще те търся докато те намеря,
но без теб не мога да живея.

Обичам те,това боли!
Обичам те,всичко е сълзи,
но последната сълза
ще потече от твойте очи,
че без да знаеш,обичаш ме и ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me