uFeel.me
*Забравена/Убита Любов*
Автор: mechtaq_za_teb,  23 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 534
***Понякога, когато чуваш да те викам,
ти недей да идваш, много ми тежи!
Да убия чувствата си ще опитам,
но ти не идвай повече...боли!!!***

***Когато чуеш вик от моето сърце,
ако те прореже и заплачеш,
ти знай, че не си вече моето момче
и нищичко за мен не можеш да направиш!***

***Ако видиш там на нащо място следи от сълзи,
ти недей да питаш те дали са моите!
И знай...че всичко между нас уби.
Заради теб празен е животът ми!***

***Понякога,когато виждаш мойто отражение
в сянката на своя мрачен ден...
Не ме приемай пак кат` забавление.
Не разпилявай всичко хубаво от мен!!!***

***Ако някога ръцете ми те търсят
и молят твойте за една единствена прегръдка,
ти знай,че вече всичко мило е разпръснато
и няма да усетиш моята целувка!!!***

***И когато се почувстваш длъжен
и се върнеш някога на нащо място там,
ти ще бъдеш много, много тъжен,
късно ще е...вече ще си сам!!!***

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me