uFeel.me
Забраних си !
Автор: coldy_girl,  20 август 2008 г. в 01:43 ч.
прочити: 336

Забраних си да те обичам

и реших да мисля аз за друг

и сега в любов да му се вричам,

но сърцето ми прави напук!

 

Забраних си да те обичам,

но уви, сърцето не иска да чуе.

Умът ми след него казва да тичам,

а не мога да спра теб да обичам...

 

Обичам те - от това ме боли,

но сега ти си далече,

близо си само в моите мечти.

Искам те, а не си мой мой вече.

 

Забраних си да те обичам,

но не знам как ще стане това

и вече след теб не искам да тичам

и няма да бъдеш моя съкровена мечта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me