uFeel.me
Забранената земя
Автор: Jullie,  2 ноември 2010 г. в 20:57 ч.
прочити: 458
Когато слънцето целуне планината
и глава отпусне леко на зелената и гръд,
а залезният небосвод завива му снагата
и с воал от нежност го приспива всеки път,

тогава звездното сияние ни прегръща,
за да се любим под безбройните му светлини
и мигове откраднати в омайна среща
нанасят белези за спомняне в душите ни,

докато слънцето с усмивка се събуди
и погали планината с копнежните лъчи,
ти с моя знак поемаш в орбитата своя,
а аз осъмвам с утринна роса в очите си,

но знам нощта, когато пак разпусне
косите си ефирни над света,
ти - лунен лъч, отново ще се спуснеш
в земята твоя - забранената земя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me