uFeel.me
Забранената любов...
Автор: ohne dich f,  9 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 503
Забранената любов в живота си ти за мен

и понякога се чувствам така уязвима!

Забранена е тя, но си част от моя ден

и ме гледаш с усмивката незабравима!


Забраних си за теб да мисля, копнея и мечтая,

всеки от нас вървеше по свой различен път!

Забраних си, да, но из облаците неспирно все витая,

замислена за теб и дали пътищата ни ще се пресекат!


Забраних си името ти да изричам,

така се мъчех на любовта да устоя!

Забраних си, да, но мой те наричам

и сърцето да те обичам тихо настоя!


Забранената любов в живота си ти за мен,

но сърцето трепетно и влюбено се разпореди...

Всички забрани то преодоля бавно ден след ден

и за сетен път в борба сърцето над разума победи....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me