uFeel.me
Забранена обич
Автор: vanesy,  10 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 524

Не ме е страх, че те обичам. Страхувам
се, че може да си тръгнеш. Приятели сме
много близки, но не знаеш че сърцето ми
е само твое.

Съдбата така реши, приятели да бъдем, а
не любими. И пред теб аз крия своето сърце,
И в очите ми не искам да се вглеждаш, че В
тях любовта ми, като отворена книга се чете.

Примирих се, че обичта си в тайна ще пазя.
Примирих се, че ще бъда само приятелска
опора в живота не лек. И с всичко бих се
примирила стига да съм до теб.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me