uFeel.me
Забранена любов
Автор: bobig,  9 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 543
С теб си носим кръста мълчешком,
крадеме време за друг отредено.
Всеки има семейство и дом,
а ни събира любов забранена.
Всички ни съдят за тази любов.
Но дори никой да не ни прости
аз оставам за теб богослов,
живота мой за мене си ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me