uFeel.me
За твоя рожден ден
Автор: mozilla,  27 януари 2009 г. в 19:16 ч.
прочити: 584

На този януарски ден / 28.01/
празнуваш своя ден рожден.
Не мога с целувка да те поздравя,
пожеланието тук ще подредя.

Родил си се с любов на този свят,
орисан си пламенно да те обичат,
дали си млад или пък стар,
жените все след тебе тичат.

Имаш ангелска душа и сърце голямо,
искам да заспивам пак на твойто топло рамо.
Пътят прашен в адска тъмнина,
все към теб ме води - път на любовта.

От очите ти кристални обичта струи,
нежен и чаровен - все такъв си остани,
спътник във живота нека да е любовта,
и бъди обичан чак до старостта.

Здрав бъди като орлите белокрили,
искрен - като ручей в планина,
всеки ден късметът да те следва,
нека Бог да те закриля от злина.

Макар не си до мен, щастие ти пожелавам,
мъката, скръбта, далече ги отпращам,
трудностите с лекота да преминаваш,
и за миналото никога да не съжаляваш.

Болката за себе си оставям,
любовта на тебе пожелавам,
дори в далечния последен час,
с нежна обич пак за теб ще мисля аз.

Голямата любов в живота да намериш,
да имаш сила да я задържиш,
в трудност и беди опора да усетиш,
от нейните влюбени очи.

За миг за мене си спомни,
и моята любов голяма...
в ръка със чаша "Наздраве" ми кажи,
ще пия тази нощ за твое здраве.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me