uFeel.me
За туй ли?
Автор: karincheto,  16 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 378
Кажи,защо тъй много те обичам и толкоз скъп си ми ти?За туй ли,че живота ме окичи със радост и изпълнени мечти?За туй ли,че умееш всички рани да излекуваш в моята душа?За туй ли,че намерих в теб човека когото търсих толкова по света?Когато плачеш ти,аз плача с тебе.Когато ти тъжиш,аз пак съм с теб.Когато ти се смееш,смея се и аз.Когато ние сме двама ссе чувстваме добре и ти споделяш,а и аз с теб.
Незнам защо,но вярвам безгранично и знам достатъчно добре и твърдо,че приятел си ми ти и те обичам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me