uFeel.me
За тебе ще умра, обещавам...
Автор: teditoOo,  10 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 506

За теб ще свърша тази глупост,

за теб ще сторя този грях,

обичам те, обичам те до лудост,

но момичето за тебе аз не бях! 

За теб ще ида аз във рая,

за теб ще прекося морето,

за мене идва бавно края,

жалко само за сърцето...! 

Защото ти си вътре, там,

защото то само теб обича,

защото ти не го обичаш, знам,

но то не спира пак да ти се врича...

За тебе ще умра, обещавам...

за последно, пак във тебе аз се вричам,

аз вече няма да ти преча и да наранявам,

само знай, че много, много те обичам!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me