uFeel.me
За тебе още
Автор: beby_d,  30 декември 2010 г. в 16:01 ч.
прочити: 420

Пак съм с някой без да го обичам,

пак го лъжа с нежност във очите

и с нежни имена и него аз наричам,

но за друг е пламъка в гърдите...

 

Аз знам, предателско сърце,

по кого си лудо още ти,

но аз ще лягам в чуждите ръце,

той не споделя твоите мечти...

 

Иска моето тяло през нощта,

но няма време за любов!

Не иска обич от душа,

затова намерих някой нов.

 

И сега те питам, предателско сърце,

защо отказваш ти да го обикнеш?

Нима не е със ангелско лице,

поне го опознай преди да го отритнеш!

 

Но ето и тялото ми се бунтува!

Какво като в ръцете му си най-добре?

За неговите ласки нощем пак жадува...

Как да се опълча на тяло и сърце?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me