uFeel.me
За тебе е
Автор: bat^goiko,  2 юли 2011 г. в 13:46 ч.
прочити: 252
Всичките цветя за тебе са,
цялото небе е за тебе,
и морето твое е,
песъчинките безброи...

Цял океан от нежност, доброта,
приказка чудна,
любов споделена,
любов дълбоко от нашите сърца.

И звездите аз ще сваля,
ще бъде само пролетта,
и времето ще спра,
за тебе ако трябва ще умра.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me