uFeel.me
За тебе Любов
Автор: Petrova_AHETA,  11 март 2012 г. в 14:35 ч.
прочити: 410
За тебе ще променя цвета на небето,
с дъга ще рисувам цветни мечти.
Лудо със обич ще разтуптявам сърцето,
всичко което искам от живота си Ти!

За тебе сама ще преплувам морето,
ще подчиня необятната морска шир,
за да ти донеса всичко което,
копнял си в нощите дълги безспир!

Всичко което искам в живота си ти,
моя Любов, тъй горещо желана!
Ти си в дните ми от страст пропити,
Ти лекуваш всяка в душата ми рана!


.Анета Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me