uFeel.me
За теб...
Автор: krassy,  30 декември 2009 г. в 01:48 ч.
прочити: 287
Когато тишината ослепява,
усещам само твоето дихание
да ме обгръща в бледото лилаво
на спомена от минало мълчание.

Когато избледняват полусенките
на най-недосънуваните ми целувки,
превръщам се във въглен и изгарям,
след мен се стеле пепел от светулки.

Когато в сънищата ми те няма
допирът до тялото е влюбване,
от което се събуждат пеперуди
и летят в косите ми до лудване.

Когато се изгубят всички погледи,
и нещо в тебе стене в забрава,
името ми прошепни в огън,
щом обичам, значи още 
                       ... дишам жарава.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me