uFeel.me
За теб
Автор: ville_valo_brc,  9 февруари 2009 г. в 20:55 ч.
прочити: 290

Очите ти - те са нежни небеса
косите ти - прекрасни като лен
душата ти - добра, смирена
към усмивката ти аз съм устремен
и много искам за мен да си родена!

Погледът твой е като дъгата
красивия ти глас гали моето сърце
докосна ли те щастлива е душата,
а твоето лице за мен е като слънце
помагащо навън да разцъфтят цветята.

Ръцете ти аз искам да поддържа
за теб вървял съм дори и в зноя
няма да се откажа ще продължа,
защото все още те обичам Зоя
и пак мечтая аз много да си моя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me