uFeel.me
За теб...
Автор: TheDaughterOfTheSun,  20 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 378
Сърцето ми умря тази нощ във самота,
аз няма да съм нивга любимата жена.
Болката не ще мога да изтрия
и сълзите надали ще скрия,
но знай, аз винаги ще те обичам,
дори със болка името ти да изричам.
Нима не виждаш любовта в моите очи??
Сега природата навън мълчи...
Ти не си за мен и аз го знам добре,
но как да накарам моето влюбено сърце
тази жестока истина да разбере,
че ти никога няма да си моето момче.
Приятел твой аз винаги ще бъда
сърцето си на самота дори ако трябва да осъдя.
Още малко до теб ще съм близо аз,
но скоро ще настъпи тъжния час,
в който самолета аз ще хвана и ще отлетя
далеч от теб и от тази тежка самота.
И казвам ти сега с ръка на сърцето,
и с сълзи на лицето,
сякаш съм малко дете,
прoстo: " Обичам те!!! "

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me