uFeel.me
За теб
Автор: UGLYCOYOTE,  31 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 802
На другите душата си раздадох,
на други свойта нежност подарих
Любими други любих и разлюбвах
На други посвещавах този стих

Сега стоя пред теб по–гол от утро
след дъжд изсипал всички красоти
За теб едничък изгрева оставям
и болките на моите очи...

10.10.2004

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me