uFeel.me
За теб......
Автор: Mari_racheva,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 551
За теб бих сторила всичко,
но ти не знаеш това.
За теб е важно бъдещето,
а за мен и настоящето.
За теб любовта е формалност,
но за мен е най-важното.
За теб животът е цел,
а за мен изпълнен с тайнство.
За това живей ти както искаш,
но да е с мен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me